Jedinica - CW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jedinica

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo

Ići dole 
+4
BoCa
todex"
Schhh
Hypocrite^^ Head Admin
8 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

Broj poruka : 147
Datum upisa : 30.09.2009
Godina : 35

svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Empty
PočaljiNaslov: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePon Okt 26, 2009 10:22 pm

svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo u koliko zele da igraju finale.
Nazad na vrh Ići dole
http://phgpcw.forumsr.net
Schhh

Broj poruka : 15
Datum upisa : 13.10.2009

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePon Okt 26, 2009 10:29 pm

nema problema... samo imam jedno pitanje... zar nije bio hltv??? cini mi se da sam video pre pocetka.... demo cete dobiti uskoro, cim ih prikupim... obe mape???
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePon Okt 26, 2009 10:31 pm

neam pojma za hltv valjda nije imalo mesta...e sad od obe mape...nek traze od 1 mapu i od sve igrace i to je to...
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePon Okt 26, 2009 10:45 pm

pa recite da znam sta da trazim igracima... do kada da upload??? ne mogu svi veceras da stignu jer imaju obaveze neke.. a jedan demo treba oko 45 minuta... puta 2 mape, ute 2 strane (ct i ts) treba nam tri sata za sve to...
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePon Okt 26, 2009 11:25 pm

Evo DEMO:

BoCa
http://www.megaupload.com/?d=Z4O8S8D6
http://www.megaupload.com/?d=CITNMP5L

Schhh
http://www.filefront.com/14801877/nnk%20schhh_de_cbble%28ct%29_2009.10.26-19.33.31.dem
http://www.filefront.com/14801439/nnk%20schhh_de_cbble%28t%29_2009.10.26-19.07.11.dem
http://www.filefront.com/14802143/ct%28t%29_t%28ct%29_de_inferno_ineyes_nnk%20schhh_2009.10.26-20.12.21.dem
http://www.filefront.com/14805779/ct%28ct%29_t%28t%29_de_inferno_ineyes_nnk%20schhh_2009.10.26-19.50.26.dem

m a r E
http://www.filefront.com/14805725/undefined
http://www.filefront.com/14805845/ct%28t%29_t%28ct%29_de_inferno_ineyes_n

CoAaaa[A]
http:/www.mediafire.com/download.php?x1zymnq1cmk
http:/www.mediafire.com/download.php?zzhninzndja
http:/www.mediafire.com/download.php?wngidt1oktd
http:/www.mediafire.com/download.php?wnjhucwmnyd

edit cu kako mi budu stizali demoi...

Poslednji put izmenio Schhh dana Uto Okt 27, 2009 4:55 pm, izmenio ukupno 6 puta
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeUto Okt 27, 2009 12:15 am

jel ovo uopste nekog zanima ili se ubismo od drkanja po netu za dzabe???
Nazad na vrh Ići dole
todex"

Broj poruka : 16
Datum upisa : 16.10.2009

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeUto Okt 27, 2009 2:27 pm

Kako ste igrali 2 mape ? Kojim rezultatom cbble ? A kojim inferno ?
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeUto Okt 27, 2009 4:22 pm

valjda cbble 16:11 a inf 16:9... lupio sam ali tako nesto!!
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeUto Okt 27, 2009 4:23 pm

jel da stavljam demoe brate zasto ne odgovarate?!?!!??!?!?!?!? ubismo se sa ovim uloadom!!!!
ako ovo nikog ne zanima recite da se ne smaramo za dzabe!!
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeUto Okt 27, 2009 7:18 pm

dosta je tolko...ovi su trazili demo stavili ste i cao...nemora od sve igrace smaranje...
Nazad na vrh Ići dole
BoCa

Broj poruka : 26
Datum upisa : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeUto Okt 27, 2009 7:40 pm

eto mago namucio si se svaka cast =) nemoras vise =)
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

Broj poruka : 37

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeUto Okt 27, 2009 10:36 pm

a kada ce mpek dobiti demo od igraca eoNN iz klana jedinica ?
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSre Okt 28, 2009 12:56 am

reko sam mu 10000 puta i na msn i kad sam ga video u igraonici reko mi je na msn ce da vam posalje add cikadoctor@live.com
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSre Okt 28, 2009 12:57 am

ma ja njegov msn imam vec 3 dana a on mene blokira i nece da da demo.. jednostavno se decko plasi Razz
Nazad na vrh Ići dole
smk.prang1jat0

Broj poruka : 11

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSre Okt 28, 2009 10:44 pm

schhhhh a gde je demo od "dzambo PRO"??? smk team je trazio demo od coa i od dzamba za bocu i ostale nas bas briga..
Nazad na vrh Ići dole
Chonta

Broj poruka : 8
Datum upisa : 29.10.2009

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeČet Okt 29, 2009 6:37 pm

MOMCI HOCEMO MI DOBITI DZAMBI PRO-a ILI STA? NE RAZUMEM AKO JE CITER BOLJE RECITE CITER JE IGRAJTE FINALE...U 20h JE FINALE MI AKO DO 5 NE DOBIJEMO DEMO IGRAMO MI FINALE...POZZ OD SMK..
Nazad na vrh Ići dole
Chonta

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:07 pm

Znaci nista od DEMO-a???ZNaci decko je citer??OK...Botovi ste nema sta da se prica...JEBEM VAM MATER SVIMA U PICKU MRTVU
Nazad na vrh Ići dole
smk.prang1jat0

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:08 pm

^^
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:21 pm

sine...
kao prvo nemoj da si bezobrazan i da nas psujes, da te ne bi ja trazio odakle si!!!
drugo, lik nije citer i to su svi admini rekli...
trece admin je trazio demo od prangijato.. gde je taj demo?!?!?!?
cetrto, ovaj dzambi kaze da nema demo jer mu je komp sranje i ne snima demoe jer je on valjda iskljucio... ne znam sta se desava... igrajte finale klinci nalozeni, ali nemoj da ste bezobrazni i da vradjate!! ovo je igra... spusti se nazemlju i vezbaj, pa nas mozda i dobijes, a ne ovako da se brukas po forumima...
i jos nesto, klan nnk vise ne postoji... gl u finalu!!! kompleksasi!!! Wink
Nazad na vrh Ići dole
Chonta

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:24 pm

HAHAHAHAHAHAHAHA...Samo cu to da kazem...A koji ste sada klan samo mi reci? Da nisi mozda sM???
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:31 pm

ja nisam, neki jesu...
Nazad na vrh Ići dole
Chonta

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:32 pm

znam ko jeste juce sam vam sudio mec sa nMh...Onaj BoCa
Nazad na vrh Ići dole
Schhh

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:32 pm

da... kakvi su?
Nazad na vrh Ići dole
Chonta

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:38 pm

Losi izgubili su juce bas dosta..Valjda 16:8
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 2:56 pm

E dobicete demo isto kad i mpek... NIKAD .ekipe su u finalu i sad je kraj
CITERI
TURNIR - BRUKA
ovaj klip je obiso sve forume,i sve igrace sa msn-a
https://www.youtube.com/watch?v=iPBxX8-sKOY
Pozdrav za sve postene igrace ovog turnira
mpek. GuLi^^
Nazad na vrh Ići dole
Jedinica.Shura*

Jedinica.Shura*

Datum upisa : 11.10.2009
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 3:37 pm

[quote="djokiliii"]E dobicete demo isto kad i mpek... NIKAD .ekipe su u finalu i sad je kraj
CITERI
TURNIR - BRUKA
ovaj klip je obiso sve forume,i sve igrace sa msn-a
https://www.youtube.com/watch?v=iPBxX8-sKOY
Pozdrav za sve postene igrace ovog turnira
mpek. GuLi^^[/quote
Guli mogo bi ti malo manje da jedesh gomna picka ti materina ... vec sam ti reko za steam add me na msn Su6yk3n@hotmail.com kad god ocesh cw javi da ti kazem ja ko je citer a ko je bot !
Nazad na vrh Ići dole
smk.prang1jat0

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 4:43 pm

ma mozete da nas puwucete za kurac botine samo sa citom znate da igrate JEDINICA vs nNk bots -.-'
Nazad na vrh Ići dole
Chonta

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 5:01 pm

Dobro je ljudi necemo vise svadje ok....Po pravilu finale treba da bude MPEK I smk....Posto su jedine stigle do polufinale i u polufinalu igrali sa citerima....Toliko o realnosti turnira...Ako se svadjate oko jebene igrice ok....GL
Nazad na vrh Ići dole
Jedinica.Shura*

Jedinica.Shura*

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 7:25 pm

alo bre debili jedni cka li vam materina add me na msn pa da idemo LAN U NIS jebem li ti mamicu sto prozivash botu jedan a nemash veze od cs AEE picko na lan da vidimo tvoj skill jebem li ti sve nasveto BOTU JEDAN ADD NA MSN PA LAn da vidish dal je cit idiote idi igraj sa botovi [easy].
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 8:22 pm

Ne prozivaj i ne vredjaj bez razloga
Pozdrav
mpek. GuLi^^
Nazad na vrh Ići dole
Jedinica.Shura*

Jedinica.Shura*

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 8:41 pm

pa retose jedan retardirani podigni gore chat pa pogledaj ko koga prvi proziva jebem ti mater mrtvu na sto ja tebi nevoljnu kazem po 983209480923 put kad ocesh u nish da igramo lan 5vs5 ili na steam ... KAD OCESH?!?!
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 8:43 pm

Jedinica.Shura* ::
pa retose jedan retardirani podigni gore chat pa pogledaj ko koga prvi proziva jebem ti mater mrtvu na sto ja tebi nevoljnu kazem po 983209480923 put kad ocesh u nish da igramo lan 5vs5 ili na steam ... KAD OCESH?!?!
ma vi ste citeri sa steamom ili bez njega Wink dodjite momci na wcg pa se pokazite Wink ako znate sta je to Smile
mpek.Redza Smile
Nazad na vrh Ići dole
BoCa

Broj poruka : 26

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:02 pm

E da ja pitam sta vi deco glumite? Brate izgubili ste pre 20 dana i jos kukate...prvo vas lik ivus jer isprozivan od strane domacih ihgraca na stimu za chit zato je i sa non-a preso na steam...niko vam nije a reko...moj savet je da uzmete da ucite da igrate cs a ne da se kurcobecate ovde ko botovi glupi...za pocetak idite na 1 lan turnir pa onda vidite razliku izmedju chit-a i skilla O.o ZNACI NE PALITE SE DECO JER KO GUBI IMA PRAVA I DA KUKA =)

Prvo sta treba 1 klan normalan da ima :

1. SVOJE IME !!! Ne da krade od pro klanova
2. MOZGA I SKILL-a !!! a to vi nemate
3. NEBUDITE DECA !!! a jeste
4. BUDITE EKIPA !!! ne frageri
5. PRIZNAJ TE PORAZ PRUZITE RUKU BICE BOLJE DRUGI PUT!!!

e kad to deco naucite onda dodjite na neki turnir jer sa textom necete osvojiti ni jednu ligu !!! GL ^ HF
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:04 pm

BoCa ::
E da ja pitam sta vi deco glumite? Brate izgubili ste pre 20 dana i jos kukate...prvo vas lik ivus jer isprozivan od strane domacih ihgraca na stimu za chit zato je i sa non-a preso na steam...niko vam nije a reko...moj savet je da uzmete da ucite da igrate cs a ne da se kurcobecate ovde ko botovi glupi...za pocetak idite na 1 lan turnir pa onda vidite razliku izmedju chit-a i skilla O.o ZNACI NE PALITE SE DECO JER KO GUBI IMA PRAVA I DA KUKA =)

e kad to deco naucite onda dodjite na neki turnir jer sa textom necete osvojiti ni jednu ligu !!! GL ^ HF
6.ne budite citeri= a jedinica to jeste
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:14 pm

BoCa ::

Pa cek brate ja tebe podrzavam,ali ako ekipa trazi demo valjda zasluzuje da ga dobije ??? kakva su pravila lige ?ja vas ne prozivam jer nisam igrao sa vama nego navodim zbog druge ekipe ...mpek nikog nije prozivao ,samo smo trazili demo ,posto ga nismo dobili okacili smo klip na yt,ipak ekipa koja izgubi zasluzuje da dobije demo ako zatrazi,sad nema veze dal je igrac citer ili ne...
Pozdrav
mpek. GuLi^^
postove koje ja pisem ostavljam moj nick,ostale postove postavili su drugi igraci mpek tima
GuLi^^
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:43 pm

i cisto da napomenem,mi uopste ne zelimo uz pomoc ovog dema da odemo do finala,i da ekipa koja bi po pravilu trebalada ispadne a mi umesto njih uletimo nebi to prihvatili,jedino sto smo hteli je demo ...ni jednog drugog igraca klana jedinice nismo prozivali,trazili smo demo samo eonna,za vreme cw-a trazio je neko iz moje ekipe demo,odigrali smo cw do kraja ,2 mape,train izgubili smoreni...dust2 odigrali kao ct bez prozivanja i ako nas je eonn par puta sumnjivo ubio,odigrali i kao T ,zavrsio se cw ,napisali da zelimo demo igraca eonn i izasli,od tog trenutka pa sve dok nismo postavili klip na yt nismo nikog prozivali da je citer,a i sad ne prozivamo ostatak ekipe ,kriv je samo jedan igrac...a vi prozivate celu nasu ekipu kako smo botovi ... cemu to Smile)) srecno u finalu ,pa se pucamo na nekom drugom turniru ili odigramo ovako cw...
Pozdrav
mpek.GuLi^^
Nazad na vrh Ići dole
Jedinica.Shura*

Jedinica.Shura*

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:52 pm

Lan:Moze
Datum:
gadafi89@hotmail.com kontakt
Vash skill=0
Plakanje=10 na skali
znanje o cs= minus beskonacnosti
Godine:stariji ali ponasanje ko balavci tj botovi.

@Samo kazite datum za lan.

zzz
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:54 pm

1. ti si veliki retard Shura* mi smo na 500 km daleko od vas i ne glupiraj se...
ako nije citer stavite ovde demo i ne balavi dete vise...
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:56 pm

nije li vas sramota vishe da placete u vasim godinama...prvo nisu imali
ni jedan bod pa ovaj citerski klan pa ovaj pa na kraju prodjose..nemogu
vishe da ih slusam...plakai su po ceo dan..a bod nisu imali a
prosli..tolko o vashem skilll i znanju u vezi cs.

@Lan samo datum kazite _._.____ mesto:Nis
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 10:21 pm

Schhh ::
sine...
kao prvo nemoj da si bezobrazan i da nas psujes, da te ne bi ja trazio odakle si!!!
cetrto, ovaj dzambi kaze da nema demo jer mu je komp sranje i ne snima demoe jer je on valjda iskljucio... ne znam sta se desava... igrajte finale klinci nalozeni, ali nemoj da ste bezobrazni i da vradjate!! ovo je igra... spusti se nazemlju i vezbaj, pa nas mozda i dobijes, a ne ovako da se brukas po forumima...
traze ljudi od svih demo nemoze da se pomire da neznaju da igraju pa prozivaju citerii bla bla...a 2 grama mozak nemaju lik igra iz kgb igraonice a on kaze upalio wh pa to je ne debil ne idiot cim izadje rec za nesto sto moze da opiste sta je napisacu do tad bili ste gg clan nnk all the best in REAL life.
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 10:22 pm

hahahaha glup si ko noc hypo el ti vidis da je terminator rekao da je izbacen iz klana blokiran na msn ? si retardiran ? glup ? ili sve od jednom ae molim te ne seri vise ako hoces daj demo ako neces on je citer pa citer
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 10:30 pm

alo retose pratio si nas kako igramo,prva dva cw-a igrac nam je bio afk 10 partija ,savez je imao nekih problema i nismo bili u mogucnosti da igramo,jos plus jedan nas igrac je bio banovan na stemu i nije mogao uci na server,zadnji cw smo dobili,i ako ste vi toliki pro igraci zasto ste krenuli da nas prozivate na dust2 kada smo krenuli da vas punimo....na train protiv vas nismo mogli igrati jer je eonn znao gde je ko pa nam je stalno ubio po nekog igraca iz nemoguce situacije,naravno tu koncentracija pada krece svadjanje na ts itd ...isto tako dust2 izlazi i ranije puca,kao je znao da je nas igrac tu ???sta se onda desava krece prozivanje na ts i ne moze se lepo igrati,a sa time da ste lan ekipa pricajte nekom drugom...botine okorele hvalite se kako ste lan eonn izadje kazete puko mu net ,kako ostalim igracima nije puko ??? ako hocete lan dodjite u mpek da odigramo,samo nemojte ovako da se kurcite kao na netu posto cete batine da dobijete u svakom slucaju,da vam pokazu klinci kako se bije,nismo mi klinci sto postavljamo citere na net nego vi sto imate citera u klanu,i ajde nemojte vise da me smarate sa time dodji u nis kad i sami znate da od toga nema nista,i debilcine glupe pustili ste nas da prodjemo zato sto ste videli da imamo 2 izgubljene pa ste mislili bps pro ekipa diskvalifikovana ajmo mpek nema ni 1 pobedu ,njeh cemo lako proci ....ali ste se tu zajebali ni jedan igrac iz mpek tima nije sisao vesle ,svi igramo cs oko godinu ipo dana,i to mozete proveriti po drugim forumima,svaki nas igrac imao je admina na public serveru(cw servere necu ni da racunam posto ih ima mnogo)a i neki igraci sad imaju admine po raznim serverima,sta vas briga niste jedina ekipa koju smo uhvatili da ima cit na netu ,imamo jos jedan nalog na yt gde kacimo demo citera nego smo zaboravili pw pa ne mozemo tu da postavimo,taman bi se lepo uklopili u nasu kolekciju,ako se setimo sifre postavicemo i tu demo.i zato momci nema kurcenja na netu i prozivanja kako je neko klinac.ja ipak mislim da ste vi najobicniji klinci koji umesto da izadju u grad vikendom i pojebu nesto organizuju ligu i botuju se,jos plus prozivaju ....
Cekam vas sam u mpek da vidite ko je klinac
Pozdrav
mpek.GuLi^^
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimePet Okt 30, 2009 10:34 pm

Hypocrite^^ Head Admin ::
Schhh ::
sine...
traze ljudi od svih demo nemoze da se pomire da neznaju da igraju pa prozivaju citerii bla bla...a 2 grama mozak nemaju lik igra iz kgb igraonice a on kaze upalio wh pa to je ne debil ne idiot cim izadje rec za nesto sto moze da opiste sta je napisacu do tad bili ste gg clan nnk all the best in REAL life.
a ti debilu naso si da pricas za nekog da je pro,banovao si 4mina bez ikakvog dokaza,poznatog cw igraca,clanovi bps ekipe su ekstra likovi i momci kidaju,kad sam ja poceo da igram cs vec su bili admini po raznim serverima dok ja jos nisam znao sta je to i imali jaku ekipu,te price da neko igra iz igraonice zaobidji,i za eonna ste pricali da igra iz igraonice
Pozdrav
mpek.GuLi^^
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSub Okt 31, 2009 9:08 am

zz ne smaraj...najaci ste prosli ste bez boda...pa sta ocete bez boda i. ligu da osvojite cutim vam celu ligu celu JEBANU LIGU cutim i pustam vas zbog bokica mislio sam da je lik extra na kraju sta ocete i ligu da osvojite bez SKILL EVO VAM KURAC vishe preteraste vishe u PM ae cao zajebi vishe da spawn na forumu vi ste OSVOJILI LIGU EO VI STE NAJACI VI STE N#1 mi smo svi citeri a vi ste SK idi sad lepo spavaj
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSub Okt 31, 2009 4:06 pm

alo retarde glupi niko nece da prodje samo dokazujemo kakvi ste botovi ...nema sta da se raspravljam sa vama,klip na yt radi svoje,vec je stekao popularnost i lepe komentare
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSub Okt 31, 2009 5:08 pm

koji bre klip bre sta dokazuje klip OMFG jedino sto pokazuje klip
to je da vidi ljudi nemate zivot i nemate skill to je to

@Cestitam na osvojenu ligu bez jednog boda botovi
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSub Okt 31, 2009 5:39 pm

ne razumemo sta je skill a sami ste priznali da vam igrac ima cit ? ? ? zasto onda ne date demo ? ??
hahahahaha Wink
Nazad na vrh Ići dole
djokiliii

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSub Okt 31, 2009 5:42 pm

lepi sto kad god spomenem BpS menjas temu ? ? ? sta je sa njima ? ? ? hahaha BRUKOOOOOOOO
Nazad na vrh Ići dole
Hypocrite^^ Head Admin
Admin
Hypocrite^^ Head Admin

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeSub Okt 31, 2009 6:35 pm

ma ko je priznao omfg...DECKO MOLIM TE BATALI VISHE DA SPAWN na forum smarash vishe GET A FACKING LIFEEEEEEEE ili idi na gooogle pa prevedi sta znaci...
Nazad na vrh Ići dole
Chonta

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitimeNed Nov 01, 2009 3:13 am

https://www.youtube.com/watch?v=wm_YxsWyUkI

EVO JEDAN eoNN-ov demo sa YT gde se JASNO VIDI DA Ima WH...POGLEDAJ TE KAKO MU SE POJAVLJUJU BELE TACKICE GDE CE LJUDI DA BUDU...POGLEDAJ TE SAMO NA INFERNO NA VRATIMA PLAVIM KAKO SE VIDI GDE JE IGRAC I KAKO RANIJE PUCA,I KADA PRODJE KROZ PROZORCIC POSLE...AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo   svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» Demo od klana jedinica.
» Imate klan? hvale vam igraci?
» Moj demo vs BTP
» BackToReality=bTR SS
» Moj demo vs 4elf

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Jedinica - CW :: PHGP forum :: Jedinica Online tournament :: Sve o vezi turnira-
Skoči na: