BoCa
Broj poruka : 26 Datum upisa : 14.10.2009
| Naslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Ned Nov 01, 2009 12:44 pm | |
| alo koj chit mi imamo ne pali te se ?? vas lik koj igra za viktoriju ne vas Chonta sedeo samnom i dzambi pro u igraonici i video kako igramo sta se palite vise koj kurac? NEIGRATE FINALE FINALE JE BILO JEDINICA vs NNK a postovima se nestize do finala retardi mali debili mali juce ste uzeli mis u ruke i ocete finale a botovi ste!!! To sto vi mislite da iz KGB-a moze chit to je vas bolesni problem retardi jedni...ako neveruje da smo mi lan ekipa moze odma da ide u kgb i vidi koliko imamo provedenog vremena u toj igraonici i pitate likove sa KGB-a i SPG-a koji nas znaju dal smo lan ili ne debili bre...skupljate se i menjate klanove ko gace ako to menjate mozda nostite pampers...VI STE DECA pogotovu mali ivus i ovi svi ste '96 godiste naucite da igrate cs izuzev Chonta -.- deca debili bre pomirite se da ste debili i to je to Jedinica klan GG igracemo posto nismo u finalu igracemo ovako -.- a vi iz smk NESMARAJ TE VISE NISTE U FINALU!!!
| |
|
BoCa
| Naslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Ned Nov 01, 2009 12:48 pm | |
| retardi kupite steam ako znate sta je to i igraj te gather,esl i mixeve preko mirca pa vidite chitere debili jedni -.- tamo bi vas ulow dobili sa 0 debili koliko ste retardirani -.- | |
|
djokiliii
Broj poruka : 37 Datum upisa : 13.10.2009
| Naslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Ned Nov 01, 2009 1:50 pm | |
| | |
|
djokiliii
Broj poruka : 37 Datum upisa : 13.10.2009
| Naslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Ned Nov 01, 2009 4:03 pm | |
| hahahahah eoNN* pro,nisam mogo juce da odgledam klipove na yt bio sam u grad,ali sad kad sam video .... hahaha ....ma mi iz mpeka smo botovi ... ,jao glupsoni igrac vam ima wh i vi ga branite .hypocrite BRUKOOOOOOOO HAHAHAHA Pozdrav
mpek. GuLi^^ | |
|
BoCa
| Naslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Ned Nov 01, 2009 4:43 pm | |
| mene boli kurac za mpek i jedinicu ja pricam ovima iz smk-a sto kradu tag ime i misle da ce sa postovima da idu u finale -.- a na demou se vidi wh -.- | |
|
Hypocrite^^ Head Admin Admin
Broj poruka : 147 Datum upisa : 30.09.2009 Godina : 35 Lokacija : Vlasotince
| Naslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo Ned Nov 01, 2009 4:46 pm | |
| LJUDIIIII
GETTTTTTTTTTTTTTTTTtt
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
naravno ako mozete...prvo prevedite...na google trazi na krstaricu prevod od eng na srpski posto ste glupi kao kurac da bi ste razumeli... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: svi igraci iz nNk klana su duzni da stave svoj demo | |
| |
|